En ook speciale accenten en plaatsen zoals:

Dealers Labyrinth

Eindelijk een labyrint waarin je wilt verdwalen. Er is een nieuwe verrassing om elke hoek en een kist vol met geeky schatten is na elke bocht te vinden. In dit labyrint kun je de beste dealers en winkels van over de hele wereld vinden. Je bent niet verdwaald, je bent in The Dealers Labyrinth !

Vintage Ville

Snel! Pak je Delorean Time machine om terug in de tijd te gaan naar de jaren ’60, ’70, ’80 en ’90 op zoek naar de prachtige objecten en speelgoed dat toen te vinden waren in de plaatselijke speelgoedwinkel. Prachtige verzamelobjecten die de tand des tijds hebben doorstaan, zijn allemaal te vinden in Comic Con Holland: Vintage Ville.

Ben je gewoon geïnteresseerd in de geschiedenis van Geek Culture of ben je een gepassioneerde verzamelaar die op zoek is naar dat laatste wapen of MOC? Bij Comic Con Holland vind je het , want we nemen je terug in de tijd naar Vintage Ville!

Japan Con Corner

Gek op anime en manga? Geen probleem , want samen met onze goede vrienden van Japan Con Brussels hebben we een speciale hoek opgezet die zich volledig richt op de wondere wereld van de Aziatische Popcultuur! 

Meer activiteiten

BUY YOURTICKETS NOW!

Tickets